desember 06, 2019     |
Aulestadmesterskapet 2016
Vinner av Aulestadpokalen ble Bjørner Kolrud med 187 av 190 poeng, han vant også Aulestadmesterskapet med 382 av 390 poeng. Bjørn Olav Nyfløt kom på andre plass med 186 poeng på Aulestadpokalen. Jo Håkon Sundby hadde samme poengsum, men mindre sentrumsblinker. Totalt deltok det 15 skyttere. Anton Rudland ble nr 2 på Aulestadmesterskapet.
Samlagsmesterskap 2014

På grunn av dataproblematikk er det kun lagt ut en uoversiktelig liste over resultatene i løpet av helga. Håper vi får løst problemet, slik at vi kan legge ut en mer oversiktelig liste etterhvert. Resultatene er lagt ut under "resultater-samlagsmesterskap 2014".

 

Gratulere så mye til klassevinnerene!!

Oppdatering fra året 2013
Året 2013 har hvert et aktivt år,starta med innendørs skyting der vi leide bane av Fåberg da vår bane var under ombygging.Har hatt bra med skyttere gjennom hele sesongen og mange fine resultater som har gitt premier til flere av skytterene.Det har hvert 2 banestevner i år med 167 skyttere.Det har og hvert 3 jakt/elg stevner. Det har i sommer hvert mye dugnad da vi har bygd nytt sanitærannlegg, det starta vi med i juni og er kommet så langt at det er begynt å montere toaletter m.m..Vi har og hatt dugnad på innedørsbanen etter ombyggingen med ny standplass og nytt kulefang da det gamle holdt på å bli gjennomskutt,så nå er vi klare for en ny sesong inne der vi har flere nye som har spurt om de kan komme å skyte.
Opphavsrett (c) 2019 Østre Gausdal Skytterlag - Startside   |  Uttalelse om privatliv  |  Betingelser for bruk